Rànking normativa

1. FORMAT DE LA COMPETICIÓ

El Rànking és una competició no federada i de caràcter social que es disputa en format de lligueta en grups de 4 o 5 parelles.

2. CATEGORIES

Existeixen dues categories:

Rànquing Absolut
hi pot jugar tothom que hagi complert ja els 14 anys.

Rànquing Pares i fills o tiets
només hi poden jugar nens i nenes fins a tenir 16 anys complerts, acompanyats dels seu Pare, Mare o tiet@

3. NORMES DE JOC

Ens regirem per les normes de joc establertes al reglament de la Federació Catalana de Pàdel a excepció de la puntuació dels partits que es disputaran a dos sets. En cas d’empat a 1 set, es farà un súper tie-break al primer que arribi a 10 punts.

4. INSCRIPCIÓ

Es pagarà una inscripció mensual de 6 euros per cada jugador.

En cas que hi jugui més d’un membre d’una família (cònjuges i fills) es pot optar per fer un sol pagament.

A canvi d’aquest pagament el jugador rebrà productes promocionals dels nostres col.laboradors i espònsors, material esportiu o productes corporatius de l’Alzinar per un valor similar o superior al de la inscripció.

En cas de no voler els productes anteriorment citats, es pot optar per rebre a canvide la inscripció un pot de pilotes Head Padel Pro o Bullpadel Premium-PRO (segons disponibilitat d’existencies). Si el jugador tria aquesta opció serà per tot el Rànking 2018.

En cas que en acabar el mes i no haver fet efectius els 6€ d’inscripció o tenir algún mes pendent, penalitzará a la parella amb -5 punts, els quals es restaran dels punts aconseguits amb els partits jugats.

Al fer el pagament veureu la casella del costat del vostre nom al quadrant de cada grup del Ranking de color verd, si està de color groc esteu exents de pagament (en cas de cònjuges i fills) i us sortirà la casella en color vermell en cas de tenir l’inscripciò pendent…

5. PUNTS QUE S’ACONSEGUIRAN AMB LA DISPUTA DELS PARTITS

Resultat del Partit Qui guanya Qui perd
2 sets a 0 3 punts 0 punts
Empat a 1 set i disputa de super tie-break a 10 punts 2 punts 1 punt
WO 3 punts -10 punts
WO compartit -5 punts -5 punts

La parella que guanyi tots els seus partits, quedarà primera de grup independentment de la punuació que aconsegueixi.

Si una parella no disputa cap partit (sigui pel motiu que sigui) durant un mes baixará 2 grups a l’ordre de joc del mes següent, i si aquesta situació es dona de forma reiterada es donará de baixa del ranking.

En el cas que una parella notifiqui la seva baixa abans de tancar el mes, tots els seus enfrontaments es contabilitzaran com a WO a favor de les altres parelles (inclosos els partits que ja hagin jugat)

En els grups de 5 parelles tan sols es comptabilitzaran els 3 millors resultats aconseguits i si per causa d’una baixa o qualsevol motiu, un grup es queda amb tant sols 3 parelles, es multiplicarà per 2 el millor resultat.

6. CLASSIFICACIÓ RANKING

Al final de mes s’actualitzarà una classificació individual per cada categoria on s’aniran sumant els punts obtinguts cada mes per cada jugador. A final de cada mes hi haurà un guanyador, independenment del grup on hagi jugat. Aquest guanyador rebrà un obsequi.

7. PARELLES

Es pot jugar en una mateixa categoria amb mes d’una parella però mai es coincidirà al mateix grup. En cas de possible coincidència en fer les pujades i baixades a final de mes, sempre tindrà preferència la parella que estigui situada al grup més alt.

Per exemple: un jugador juga al grup 5 i al grup 7. En cas que del grup 5 baixi, pels resultats, al grup 6, això impediria, si fos el cas, que la parella d’aquest mateix jugador pugui pujar al grup 6 i, per tant, es mantindria al grup 7.

De forma mensual es pot canviar de parella totes les vegades que es vulgui al llarg de l’any.

Si durant el mes un jugador per lesió o qualsevol altre motiu no pot jugar algun partit, es podrà jugar amb un substitut sempre i quan les altres parelles estiguin d’acord.

8. PUJADES I BAIXADES DE GRUP

GRUP 1
1er classificat =
2on classificat =
3er classificat BAIXA
4rt classificat BAIXA
GRUP 2
1er classificat PUJA
2on classificat PUJA
3er classificat =
4rt classificat BAIXA
GRUP 3...
1er classificat PUJA
2on classificat =
3er classificat =
4rt classificat BAIXA
GRUP ...12
1er classificat PUJA
2on classificat =
3er classificat =
4rt classificat BAIXA
PENÚLTIM
1er classificat PUJA
2on classificat =
3er classificat BAIXA
4rt classificat BAIXA
ÚLTIM
1er classificat PUJA
2on classificat PUJA
3er classificat =
4rt classificat =

9. JUTGE ÀRBITRE

Podeu contactar amb el jutge àrbitre, Xavier Gómez Julià, mitjançant aquests canals:

Tots els partits s’han de jugar a les pistes de Pàdel de l’Alzinar. En acabar el partit s’omplirà una acta a través del següent enllaç, per deixar constància del resultat.

No es tindrá en compte cap resultat un cop es tanqui el mes i es publiqui un nou ordre de joc.

Es sancionarà el fet de passar una acta amb un resultat fictici d’un partit que no s’ha jugat. Es resoldran tots els partits jugats del mes per les dues parelles implicades amb un WO en contra.

Ens reservem el dret d’admisió del ranking i el dret de modificar qualsevol punt de la normativa així com d’alterar l’ordre de joc .